Rode Pet = Van Heeswijk!

Ooit is het zo begonnen en nog altijd is 't hetzelfde: 
De identiteit van de Kaasboer met de Rode Pet stroomt al drie generaties op rij door het bloed van de Van Heeswijkjes!

Ons verhaal

Nadat Karel en Tonny jaren in dienst van anderen hebben gewerkt, wilden ze heel graag iets voor zichzelf beginnen. Op 18 mei in 1972 was het zover... "Kareltjes Klasse Kaas" is voor het eerst aanwezig op de markt in Schinveld! In een zelf verbouwde meubelaanhanger werden de allereerste kaasjes verkocht!

Limburgs roem
Binnen korte tijd deed zich een ultieme kans voor om in Venlo en Tegelen de marktplaatsen én de winkel in de stad over te nemen van ene Tinus Klaassen. Toen Karel en Tonny deze kans grepen, is het Limburgse avontuur begonnen!

Een extra verkoopwagen, nieuwe marktplaatsen, een groeiende klantenkring; de zaken gingen erg goed. Het was hierdoor mogelijk om de winkel in Venlo te verkopen, om zo de volle focus te hebben op alle markten. 

Zo vader, zo zoon!
In 1990 is Jos in de zaak toegetreden en is er buiten de marktverkoop ook nog eens een groothandel in boter, kaas en eieren opgezet! In de loop der jaren is Jos in het bedrijf gegroeid. Hij heeft in 2000 het stokje dan ook definitief overgenomen van Karel. Sinds 2007 ondersteunt echtgenote Marianne de zaken met hart en ziel. 

De Rode Pet
Nu, 20 jaar later, is zoon Ard al deels mede-eigenaar van "De Kaasboer met de Rode Pet". Met Ard is dus de derde generatie die in de verkoopwagen staat een feit! Familie van Heeswijk is de kern van een ontzettend leuk team dat op maar liefst twaalf verschillende markten met volle trots te werk gaat!